logo

Sitemize hoşgeldiniz.
Tarih: 05-27-2018
Saat: 15:55

Site Map Contacts anasayfa

Buradasınız: Ana sayfa » Için arşivler Mart 2017
yazarYazar: KaptaN | tarihTarih: 5 Mart 2017 / 21:55

Hesaplar Ve Senk. Kapatın ! Sonra Da Uygulama Yoneticisine Girin Ve Orada Hepsi Secenegine Girin.. Daha Sonra  Galeriye  Oraya Girin ve Veri Silin Tamamen Siliniyor…

 

1-Senkronizasyonları kapatın.

Ayarlar > Hesaplar > Google+ adımına girin ve galeri senkronizasyonunu kapatın. Ayını adımdan facebook, picasa varsa bu hesaplara ait galeri senkronizasyonunu kapatın.

2-Galeri ön belleğini temizleyin. 

Ayarlar > Uygulama yöneticisi > Hepsi (bazı modellerde tümü) adımına gelin.

Listeden Galeri seçeneğini seçin ve “Veriyi Sil” adımını uygulayın ve “Evet” seçeneğini seçerek onaylayın. Artık resimler telefonunuzda gözükmeyecek ve yeni çektiğiniz resimler sosyal ağ hesaplarınız ile senkronize edilmeyecek. Dilerseniz sosyalağ hesaplarınızı tek tek ziyaret edip resimleri silebilir ve tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Toplam 1 sayfa, 1. sayfa gösteriliyor.1